Frisör Kungsholmen

Omvårdande experthjälp vid Fridhemsplan | 08-650 01 20

Vår frisörsalong

MODE, TRADITION OCH UTVECKLING

Behöver du hjälp med din frisyr, styling eller hårvård? Det är därför vi är här! Att välja rätt frisör är viktigt; det ska vara någon du känner dig bekväm med, och som kan se vad just du behöver och passar i. Det ska vara självklart att lyssna på kunden, och du ska kunna känna dig trygg när du kommer till oss.

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom hår, frisyrer och hårvård. Till oss kan du komma om du vill ha hjälp med allt från en enkel hårklippning till en mer avancerad uppsättning inför bröllop eller galamiddag, och allt där emellan. Vi kan även erbjuda andra tjänster, som färgning och blekning. Självklart är vi anpassningsbara; hör av dig till oss, även vid specialbeställningar, så ska vi göra vad vi kan för att lösa det. Hos oss är kunden alltid i fokus, och det är viktigast att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss.

Erfarna och duktiga frisörer

Hos oss arbetar elva frisörer med lång erfarenhet och stor kunskap, alla med ett gott rykte i branschen. Vårt goda rykte är vi väldigt måna om, vilket är en av anledningarna till att vi ställer så höga krav på våra frisörer. Flera i personalen har en specialitet som de är extra duktiga på, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av klipp- och färgningstjänster Alla som arbetar här hos oss är utbildade med flera års erfarenhet, och har stor passion och intresse för sitt yrke.

Vi på Hair Lounge har mycket attityd, personlighet och är väl uppdaterade om det senaste inom hårmode. Detta för att kunna ge våra kunder en så komplett service som möjligt. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg med att låta oss på Hair Lounge ta hand o ditt hår - oavsett om det handlar om en enkel klippning av topparna eller mer avancerade klippningar.

Frisör mitt i stan

Vi finns centralt på St Eriksgatan 45 på Kungsholmen, i närheten av Sankt Görans sjukhus. Det går enkelt och snabbt att ta sig till oss. Du kan promenera, ta t-bana, buss eller bil.

Välj oss på Hair Lounge om du letar efter en ny frisör på Kungsholmen! Vi har all den kunskap och rutin som krävs för att leverera bästa möjliga resultat. Som frisör i en av världens ledande modestäder är det viktigt att ha örat mot marken och snabbt fånga upp nya trender och tekniker. Vi utvecklas hela tiden och strävar efter att alltid ligga i framkant när det kommer till det senaste inom frisöryrket.

Boka tid

Vi har gjort det enkelt och bekvämt för dig, då du kan boka tid via vårt kontaktformulär dygnet runt. Du har själv möjlighet att välja vilken tid du vill komma och vilken frisör du vill träffa. Du kan även självklart ringa till salongen och boka tid. Skulle den önskade tiden vara upptagen återkommer vi inom kort med alternativa förslag. 

Vi ser fram emot att få ta hand om dig och ditt hår. Kom hit, slappna av och bli omhändertagen en stund. En frisyr som du trivs i, är något som är viktigt för ditt välbefinnande och för att just du ska trivas med ditt utseende. Varmt välkommen till oss redan idag!

På frisörsalongen Hair Lounge vid Fridhemsplan blandas kunskap med ren passion!